A Szűzanya oltalmát kéri a koronavírus ellen a fideszes polgármester

HírKlikk 2020. március 26. 08:47 2020. márc. 26. 08:47

Dabasról kapott liliomokkal fejezte ki a város nevében a háláját a dolgozóknak Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét fideszes polgármestere.

„Önkormányzatunk Dabasról kapott adományként liliomcsokrokat. A virágot a város hálájának és köszönetének jelképeként adjuk át a mai napon néhány olyan munkahelyen, ahol az otthoni munkavégzés lehetetlen. Ezúton is tisztelettel köszönöm mindazok áldozatos munkáját, akik most mindannyiunkért, és a gazdaság életben tartásért is dolgoznak. A liliom a Szűzanya jelképe. Az ő oltalmát, védelmét kérjük Önöknek” – írja a polgármester.

Majd megköszöni a munkát az egészségügyi és szociális dolgozóknak, az élelmet gyártóknak és forgalmazóknak, a gyógyszertáraknak, a biztonságunkra vigyázó rendvédelmi szerveknek, a vizünkért, áramunkért, fűtésünkért, köztisztaságunkért dolgozó ezreknek, a felügyeletet is vállaló pedagógusoknak, óvónőknek, dadáknak, a sok-sok önkéntesnek, az üzemekben dolgozóknak.

„Vigyázzanak magukra, amennyire csak lehet! Ez a helyzet sem tart örökké. Mindannyiunk lelki és testi erejére szükség lesz akkor, amikor újrakezdünk mindent” – írja közleménye végén.

Forrás: Hírklikk