A Telex megtalálta Mészáros Lőrincék leendő otthonát

HírKlikk 2021. május 1. 11:05 2021. máj. 1. 11:05

A felcsúti milliárdos elhagyja szülőfaluját és a XII. kerületbe költözik majd Várkonyi Andreával.

Kívül-belül tatarozzák azt a budai villát, ahol a Telex szerint Mészáros Lőrinc és leendő neje, Várkonyi Andrea fog lakni a renoválás után. A lap így írja le a környéket: a XII. kerületi Széchenyi-kilátó melletti utcákból a budai hegyek egyik legszebb panorámája nyílik a városra. A környéken (amely Budapest egyik legdrágábbja) sok régi, patinás villaépület és újabb luxusingatlan is áll.

A Telex szerint az ingatlan a kétezres évek stílusában épült, a kertjében egy kisebb tó található, magában a házban a tulajdoni lapok tanúsága szerint négy lakás van, együtt csaknem 500 négyzetméteresek, és hatalmas teraszok is tartoznak hozzájuk. A házhoz az egyik oldalról ugyan elég közel van a szomszéd ahhoz, hogy teljesen elzártnak lehessen nevezni, a másik oldalán fekvő telek viszont teljesen üres.

A lap szerint a házat nem személyesen Mészáros tulajdonolja, hanem a leggazdagabb magyarnak tartott egykori gázszerelő egyik cége.

Az ingatlan kalandos történetéről a Telexen olvashat részleteket! (A házról nem tettek közzé képeket, és a címet sem, a leendő lakók személyiségi jogainak tiszteletben tartása miatt.)