A Tisza Párt a 21 Kutatóintézetnél megelőzte a Fideszt!

HírKlikk 2024. október 23. 09:55 2024. okt. 23. 09:55

Friss közvélemény kutatási adatokat közölt Facebook oldalán Magyar Péter: ezek szerint a 21 Kutatóintézet felmérésében a Tisza 42, a Fidesz pedig 40 százalékon áll a biztos pártválasztók körében. A felmérést a 21 Kutatóközpont a Partizán megbízásából készítette, a részletes adatokat délután fogják majd bemutatni a csatorna ünnepi műsorában.

„Történelmet írunk. 18 éve nem volt ilyen. Magyarország üzent: Orbán Viktor rendszerének vége van. Vége van, mert nem tudják kezelni a maguk okozta gazdasági és morális válságot. Nem tudják kezelni a megélhetési válságot. Nem tudják hazahozni az uniós forrásokat. Vége van. A magyarok többsége új kormányt szeretne” – írta Magyar Péter a friss adatok kapcsán, vette észre a szeretlekmagyarország.hu.

A politikus azt is hozzátette, hogy a Tisza Párt látja az óriási felhatalmazást, érzi a hatalmas felelősséget, és tudják, mi a dolguk.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom