A Tisza Párt delegációját nem Magyar Péter, hanem Tarr Zoltán vezeti majd az EP-ben

HírKlikk 2024. június 19. 15:45 2024. jún. 19. 15:45

Tarr ezt csak formális pozíciónak tartja, azért vállalta el, hogy Magyar a magyarországi pártépítésre tudjon koncentrálni.

Formálisan még nem dőlt el, de Tarr Zoltán azt mondta a 444-nek, hogy a pártban megbeszélték: ő lesz a Tisza Párt delegációvezetője az Európai Parlamentben.

A Tisza Pártnál az okozott kavarodást az utóbbi napokban, hogy Magyar Péter először megszavaztatta, majd bejelentette, hogy fel fogja venni mandátumát az Európai Parlamentben. Annak ellenére, hogy korábban határozottan állította, nem így lesz: bár formálisan ő vezette pártja európai parlamenti választási listáját, úgy készül, és a szavazók is úgy tudták, hogy itthon marad, átadja a mandátumát a párt egy másik jelöltjének.

Tarr Zoltán református lelkész korábban, a párt június 9-i eredményváróján azt mondta, ő lesz a delegációvezető, de a lap a Magyar által indított szavazás után ismét rákérdezett nála, mi a helyzet. „Praktikus okokból leszek delegációvezető, azért, hogy Magyar Péter tudjon a magyarországi pártépítésre, mozgalomszervezésre koncentrálni. A delegációvezetés alapvetően adminisztratív tevékenység”

Forrás: 444


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom