Alig nézte valaki Rogán Cecíliáék szépségversenyét

HírKlikk 2019. június 24. 12:52 2019. jún. 24. 12:52

Alig nézte valaki vasárnap este Rogán Cecília és Sarka Kata szépségversenyét. A Miss World magyarországi nyertese mehet majd a világversenyre. Ez a megmérettetés egyébként nem összetévesztendő a Vajna Tímea-féle, TV2-s Miss Universe-zel. Az más.

A 24.hu írja a Nielsen nézettségei adataira hivatkozva, hogy már nagyon látszik, beköszöntött a nyár, és az is, hogy a Duna TV sosem volt a legnépszerűbb adók között, amin Rogánéknak sem sikerült változtatni. Az ATV bezzeg . írja a portál - megmozgatta az állóvizet a teljes lakosságban az előválasztási vitaműsorával.

A köztévé és Rogán Cecília, illetve Sarka Kata kooperációja a teljes lakosság körében tudott csak labdába rúgni, és összesen 5,2 százalékos közönségarányt produkált valamivel több mint kétszázezer nézővel. 

A teljes lakosság vasárnap inkább egy Dwayne Johnson-klasszikust, a TV2-n futó Az Amazonas kincsét nézte, ami az éppen a tévé előtt ülők 10,8 százalékát nyerte meg. Ennél viszont még érdekesebb, hogy amíg a közmédia megválasztotta a legszebbnek vélt nőt, addig az ATV műsorai elhúztak. A Heti napló Sváby Andrássalt 340 ezren nézték, és 9 százalékos közönségarányt mutatott. De az Előválasztási vitasem maradt le sokkal utánuk 320 ezer nézővel és 7,7 százalékos közönségaránnyal.

Forrás: 24.hu