Azahriah szerint Orbánnak „már nem kéne az országot vezetnie"

HírKlikk 2024. június 11. 11:30 2024. jún. 11. 11:30

Azahriah a francia Le Monde című napilapnak nyilatkozott.

Többoldalas portréban mutatja be Azahriah-t a Le Monde. Az online kiadás „Orbán kihívójaként" emlegeti az előadót, a nyomtatott verzió antipopulista popsztárként hivatkozik rá – írja a cikket szemléző Telex.

A lap újságírója a három telt házas koncertre, a Puskás Aréna backstagébe is elkísérhette Azahriah-t, ahol utóbbi arról beszélt, hogy a kormánymédia néhány nappal a stadionkoncertek előtt arról cikkezett, hogy tömegével adják el a jegyeket a fellépés előtt. Azahriah szerint az egész egy baromság volt, és alig volt üres szék a három koncerten.

A Le Monde hosszasan tárgyalja Azahriah közéleti szerepvállalását is, felemlegetve például a Four Moods 2 szövegét és klipjét, amiben a kormánypropagandát bíráló sorok alatt többek között a Hitlert játszó Chaplin látható a videóban.

Szóba került az is, hogy mit tett volna, ha Orbán Viktor is elmegy valamelyik koncertjére a Puskásba.

„Szívesen láttam volna a koncertemen a közönség soraiban, de azt is elmondtam volna neki, hogy már nem kéne az országot vezetnie”

– idézi a cikk Azahriah-t.

Forrás: Telex


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom