Bayer Zsolt nem akarja kib*szott négerek mocskos bakancsát csókolgatni

Föld S. Péter 2020. június 10. 09:02 2020. jún. 10. 09:02

„Ez lenne a jövő? Kib*szott négerek mocskos bakancsát kell csókolgatni és önfeledten mosolyogni hozzá? Örülni? Mert másképp kinyírnak, vagy összevernek? Akkor inkább irány Szibéria! Istenem… hát mivé lett ez a világ!” Bayer Zsolt, az ötös számú Fidesz-tagkönyv tulajdonosa azért szontyolodott el ennyire, mert látott egy videót, amelyen egy fehér pár átszellemülten hallgat néhány fekete férfit, majd megcsókolják a bakancsukat.

Kib*szottak ezek a fekete férfiak, szó se róla. És bizonyára mocskos a bakancsuk. Itt jegyeznénk meg, hogy hülyék mindenütt vannak. Merthogy, senkinek a bakancsát nem kell megcsókolni, se feketének, se fehérnek. Ázsiainak sem. Csak Orbán Viktornak van az a kényszerképzete, hogy a 2-vel kezdődő személyi számúaknak (Kövér László érzékletes metaforája), kezet kell csókolni. Akkor is, ha nyolcéves kislány az illető. Vagy, ha járvány van.

De Bayert senki nem kényszeríti, hogy bakancsokat csókoljon. Azt se várjuk el tőle, hogy emberi hangon fejezze ki magát, mert akkor odalenne az imázsa. Akkor nem ő volna a Bazmegzsolti.  Normális üzemmenetben persze elvárhatnánk, hogy normálisan beszéljen, mert ő mégiscsak egy magát kereszténynek és konzervatívnak mondó pártnak a prominense. Akik között szép számmal vannak olyan szentéletűek, akik a Tízparancsolattal gyógyítanának, és időnként templomba is járnak.

Az ominózus videó, amelyen Bazmegzsolti kiakadt, amint azt a 444 észrevette, nem  most készült, hanem tíz hónappal ezelőtt. A felvételt egy Black Hebrew Israelites nevű, a fekete felsőbbséget hirdető társaság készítette. Ez a szervezet a politikai közvélekedésben rasszista, homofób, és antiszemita csoportosulásként ismert. Bazmegzsoltit tehát súlyosan megvezették. Vagy nem vezették meg, mert tudta jól, hogy a felvétel, amivel ő a mostani amerikai zavargások kapcsán hergeli az övéit, majdnem egy évvel korábbi felvétel.

Csak hát Bazmegzsolti most akart zavart kelteni, gyűlölködni és uszítani.

Feltételezhetjük, hogy a Fideszhez mindörökké hű, és amíg világ a világ, Orbán Viktorra szavazó Keresztény Polgári Női Hölgyek Szentfazék Tagozatának kedvére való Bazmegzsolti stílusa. Legalábbis, még soha sem tiltakoztak, nem adtak fel egész oldalas hirdetést az újságban, hogy ezt nem kellene. Ez a mocskos száj, amelyből a bődületesen büdös szavak jönnek elő, nem egyeztethető össze az ezeréves, mindenki másnál keresztényebb és polgáribb Magyarország eszményével.