Bezárja debreceni bázisát a Wizz Air

HírKlikk 2024. július 10. 08:35 2024. júl. 10. 08:35

A Wizz Air bejelentette, hogy a Debreceni Nemzetközi Repülőtéren állomásozó repülőgépét Budapestre helyezi át.

Az áttelepítésre 2024. október 27-én kerül sor, így a nyári menetrendet nem érinti a változás – írja az Infostart. Az utasoknak Debrecenből továbbra is elérhetőek lesznek a légitársaság járatai Burgaszba, Lárnakába, Londonba és Rómába – közölte a légitársaság.

Indoklásul azt írták, hogy a lépéssel a Wizz Air „konszolidálja működését a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a repülőgép áttelepítésével hosszú távon lesz képes növelni forgalmát és a járatok számát. A jelenleg Debrecenben szolgálatot teljesítő repülőgép Magyarországon marad: a legmodernebb technológiákkal megalkotott Airbus A321neo továbbra is támogatja a légitársaságot abban, hogy Magyarországról megfizethető áron, minél zökkenőmentesebben repítse el az utasokat több mint 30 ország közel 70 úti céljára". Az érintett Wizz-dolgozóknak alternatív állásokat ajánlottak fel magyar, európai és Európán kívüli bázisaikon.

Az érintett utasokat a légitársaság hamarosan közvetlenül e-mailen értesíti. A Wizz Air azt tanácsolja utasainak, akik közvetítőn vagy online utazási irodán keresztül foglalták jegyüket, hogy forduljanak hozzájuk a járataikkal kapcsolatos legfrissebb információkért.

Forrás: Infostart


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom