BKK: módosul a Lánchídon át közlekedő járatok útvonala vasárnap kora este

HírKlikk 2024. október 2. 20:00 2024. okt. 2. 20:00

A mellrák elleni küzdelmet támogató figyelemfelhívó sétát tartanak vasárnap este fél hét és fél kilenc között a Lánchídon, ezért az érintett járatok módosított útvonalon közlekednek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

Azt írták, a 16-os autóbusz ebben az időszakban rövidített útvonalon, a Széll Kálmán tér és a Clark Ádám tér között közlekedik, nem érinti a Széchenyi István tér és a Deák Ferenc tér közötti megállókat. A Budai Vár megközelítése a Széll Kálmán térről induló 16A és 16-os autóbuszokkal lehetséges.

A 105-ös, a 178-as, a 210B és a 216-os autóbuszok a rendezvény idején a Lánchíd helyett az Erzsébet hídon át közlekednek, egyik irányba sem érintik a Széchenyi István tér és a József nádor tér megállót. Ezek a járatok ideiglenesen a Várkert Bazárnál a villamospótló megállójában, az 5-ös busz Döbrentei tér és Március 15. tér megállójában, majd a 15-ös busz Ferenciek tere és Erzsébet tér megállójában állnak meg - tették hozzá.

Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület sétájának résztvevői a rózsaszín színekkel megvilágított Lánchídon 2023. október 8-án - MTI/Illyés Tibor

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom