Borkai birkái

FSP 2020. augusztus 12. 14:24 2020. aug. 12. 14:24

Borkai Zsolt köszöni, jól van. Túl van a nehezén – amikor kiderült, hogy ügyvédje társaságában egy horvátországi jachton helyi illetőségű és magyar fizetett lányokkal múlatta az időt, mindenféle erotikus pózban mutogatva habtesttét. Azóta a feleségével újraírták a kapcsolatukat, ami magyarul azt jelenti, hogy az asszony túltette magát az olimpiai bajnok volt győri polgármester botlásán, aki szintén megtalálta önmagát. Jelenleg sokorópátkai birtokán birkákat, lovakat és csirkéket tenyészt, mindemellett szőlőt termeszt, és nem tervezi, hogy visszatér a közéletbe. Mint mondta, nem büszke arra, hogy megbicsaklott, de az ügyet a balliberális média habosította fel.

Vagyis, a libernyákok – tegyük hozzá –, akik minden kákán csomót keresnek. Ha nincs a balliberális média, akkor nincs ügy. Akkor Borkai Zsolt ma is polgármester Győrben, megbecsült tagja a NER-nek, utat ad át, iskolát avat, tán még a jó erkölcsről is tart előadást, ha valamelyik iskola tanári kara arra kéri, hogy mondjon valami előremutatót a jövő nemzedékének.

Ebbe a polgári idillbe rondított bele a balliberális média, amely a tavalyi önkormányzati választások előtt felkavarta az állóvizet. Borkai szerint, tehát nem az a baj, hogy ő megbicsaklott, hanem az, hogy a történetet „felhabosították.” Nem a bűnt kell bemutatni, hanem azokat elhallgattatni, aki nyilvánosságra hozhatnák a történteket.

A képlet egyszerű: ezért kell harcot indítani a független sajtó ellen, bedarálni – de legalábbis megzabolázni – azokat, akik képesek és hajlandók feltárni a szennyes ügyeket. Azokat kell elnémítani, akik megírják Rogán Antal helikopterezését, Semjén Zsolt svédországi vadászkalandjait, vagy éppen Borkai Zsolt örömlányokkal elővezetett keresztény-konzervatív etyepetyéjét. Hogy a kisgömböc már bekapta a fél Balatont, és ledózerolta a jogállamot.

A Fidesznek – hallhattuk sokszor – nincs köze a sajtó elhallgattatásához. Ők csak éppen arra jártak, amikor az első Orbán-kormány idején egyetlen tollvonással bezárták a Kurírt, és arról sem ők tehetnek, hogy megszűnt a Népszabadság, vagy – mint most – gajra ment az Index.

Igaza lehet Borkainak, ha nincs a balliberális sajtó, akkor ügy sincs. A jobboldalinak mondott média, bár feltehetőleg előbb tudott Borkai szexuális indíttatású kiruccanásáról, mint libernyákék, nem írta meg a történetet, mert az ő ingerküszöbüket nem érte el a fotókon és a videón szabad szemmel is jól követhető erotikus kilengések (figyelem: lólengés még elvétve sem látható a felvételen!) sorozata. Az ő értékrendjükbe az ilyen bőven belefér, mert a család szent, főleg, ha a feleség is megbocsát.

Az ügyben, amelyhez – a szexuális vonulat mellett – egy korrupciós szál is tartozik, még tart a nyomozás. Borkai Zsoltot tanúként hallgatták meg. A Legfőbb Ügyészség tájékoztatása szerint, a volt győri polgármester nincs az öt gyanúsított között.

Mi meg, többi magyarok, csak remélni tudjuk, hogy a sokorópátkai birkák szépen nevelkednek, selymes a gyapjuk és mindegyikük egészséges. És köszönjük a kérdést, mi is jól vagyunk.