Döbbenetes videó: így „kurvaanyázik" a fideszes Koncz Zsófia testvére

HírKlikk 2020. szeptember 26. 16:57 2020. szept. 26. 16:57

Koncz Zsófia állítólag nagyon szereti a szülőföldjét, nagyon érdekli őt a helyiek problémája, de a szívfacsaró kampányba most becsúszott egy „kurvaanyázás".

Az Inkorrekt nevű Facebook oldal egy videofelvételt közölt, amelyen Koncz Zsófia testvére, ifj. Koncz Ferenc szerepel. A fiatalember egy irodában látható. Vélhetően call centerezés közben igyekszik telefonon szavazásra buzdítani a választópolgárokat.

Az egyelőre nem világos, hogy valós telefonbeszélgetést láthatunk a videón, vagy „gyakorlatozásban" közben hangoznak el az erős mondatok tőle. 

Azt szeretném megkérdezni, hogy Ön a Fidesz-KDNP jelöltjét támogatná-e egy jelenlegi választás esetében? Biztos, hogy nem? 

– teszi fel a kérdést a kormánypárti képviselőjelölt öccse a telefonban, majd a vélhetően nemleges válaszra reagálva azt mondja: 

És a büdös kurva anyádat támogatnád, kisfiam? 

Azt nem tudni, ki volt, vagy volt-e egyáltalán valaki a vonal másik végén, a szobában tartózkodóknak azonban nagyon tetszett az előadás..

Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6-os választókerületében egyébként azért kell időközi országgyűlési választást tartani, mert július 10-én egy motorbalesetben elhunyt a térség kormánypárti képviselője, Koncz Ferenc.  A kormányoldal az elhunyt képviselő lányát, Koncz Zsófiát indítja az októberi választáson.