Drámai mértékben visszaestek az adományok a Noé Állatotthonban

HírKlikk 2023. december 27. 17:34 2023. dec. 27. 17:34

Drámai módon visszaestek az adományok – erről Schneider Kinga a Noé Állatotthon szóvivője beszélt a KlikkTV Szempontok című műsorában. Elmondása szerint nagyjából 90 százalékos visszaesést tapasztalnak, ami a magánemberektől származó adományokat illeti.

Azt is hozzátette, hogy a cégek viszont egyre többet adományoznak. „Nagyon-nagyon kiabálunk, mert nincs másunk. (...) Ami nekem ebben nagyon tragikus, az, hogy olyan szervezetekkel kell versengenünk, akik pont ugyanolyan csodálatos munkát végeznek, akár a mi szegmensünkben, akár más szegmensben is” – mondta Schneider Kinga. 

Arról is beszélt, hogy ha a szervezetük nem kap pénzt, kevesebb állatot tudnak megmenteni, és át kell gondolniuk, hogy egy-egy sérült állat belefér-e még vagy sem. Megjegyezte, hogy nem csak az ő szervezetüknél, hanem más állatvédő szervezeteknél, és jótékony célú szervezetéknél is problémák vannak. 

A KlikkTv adását itt tekinthetik meg.

Forrás: Hírklikk


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom