Ébresztő, Washington, mert Ukrajna után újabb háború robbant ki

HírKlikk 2023. október 10. 16:30 2023. okt. 10. 16:30

Kétpárti lépéseket sürget a The Wall Street Journal az események eszkalációjának megelőzésére. A lap szerkesztőségi cikkében arra figyelmeztet, hogy ha így megy tovább, akkor az erőszak hamarosan eléri Amerikát is.

Mindkét viszályt lator államok kezdeményezték – mutat rá az újság. Irán fegyvereket küld Putyinnak, annak szövetségese, a Kínai Kommunista Párt pedig megpróbálhatja kiaknázni a feszültséget a Csendes-óceánon. A Hamász akciója az utolsó mozaikdarab a világrend összeomlásában, miután megkérdőjeleződik az USA részéről az eddigi szándék, illetve a katonai vezetés. Az elnöknek most kötelessége növelni a hadi kiadásokat és azokat nem állíthatja szembe a jóléti állam szükségességével.

Segítséget kell nyújtania Izraelnek, Ukrajnának és Tajvannak. Nagy készleteket kell felhalmozni a leginkább szükséges fegyverekből. Ha most nem lép Washington, akkor később csak a fejét foghatja, miután a világ gazember kormányai más államokat is megtámadnak, sőt akár amerikai egységeket, még odahaza is.

Búcsút kell mondani annak az illúziónak, hogy Iránt rá lehet venni irányvonala módosítására. Az a rezsim meg akarja semmisíteni Izraelt. Uralni kívánja a térséget, és nukleáris hatalommá óhajt válni, amely veszélyeztetheti Európát, valamint az Egyesült Államokat is.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom