Elbiciklizett a kérdés elől Kammerer, a gödi polgármester

HírKlikk 2023. szeptember 24. 11:55 2023. szept. 24. 11:55

Kammerer Zoltán gödi polgármester a település egyik vasútállomásán véletlenül összetalálkozott a Mérce egyik újságírójával, aki a gödi Samsung-gyárral kapcsolatosan készített riportot. Eleinte mosolygott az egykori olimpiai bajnok kajakos, nem szólt egy szót sem, ám amikor az újságíró feltett egy kérdést, fogta magát, és szó nélkül elbiciklizett a helyszínről. 

Az újságíró arra lett volna kíváncsi, vajon mi Kammerer álláspontja arról, hogy a Mészáros Lőrinc nevén lévő Mészáros és Mészáros Zrt. természetvédelmi területen végzett munkálatai miatt alig maradt védett növény a területen.

A Mérce információi szerint ugyanis Mészáros cége a gödi akkumulátorgyár vízi közmű rendszerének építési munkálatai idején több száz védett homoki kikericset semmisített meg. 

A hatóságok és a Duna-Ipoly Nemzeti Park amúgy kijelölte az átültetendő növényeket, a cég mégsem végezte el azokat az előkészületeket, amelyek szükségesek lettek volna a természetvédelmi területen történő munkavégzéshez. 

Nem először fordult elő, hogy a Fidesz támogatásával polgármesternek megválasztott Kammerer elmenekül a kérdések elől. Felállt a székből, és faképnél hagyta az ATV riporterét, amikor az a gödi akkumulátorgyárról kérdezte.

Forrás: Mérce


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom