Elég, a kurva anyátok!

2017. február 17. 10:47

Nézek ki a fejemből és bámulom a monitort, miközben az idővonalamat pörgetem vissza, és egyre jobban elgondolkozom azon, hogy hol van a magyar emberek tűréshatára.

Ki emlékszik már Zsiga Marcellkára és az ő kis házvásárlási cirkuszára, ejtőernyős berepülésére a Szerencsejáték Rt-be? Mr. 20-30% Kósa ház ügye is lecsengett, Rogán, pedig már bíróság is kimondta, hogy bűnöző, mégis tiszta, mint a frissen esett hó.

Szijjártó kegyencminiszter házvásárlására már nem is emlékszünk, ahová előszeretettel hívja meg kedvenc orosz barátait egy kis vendégségre. Ja, jut eszembe Tömjén izé Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes adóbevallása, 2013-ból, amikor egy fillér bevallanivalója nem volt, vagy akár Tállai idei bevallására, ahol NAV vezetőként feltüntette, hogy két könyvelő cégnek is tanácsokat ad fizetésért, ami maga az abszurdum.

Még hosszan lehetne sorolni, például Meggyes ex esztergomi polgármester ügyeit, meg vagy Plagi Paliét is, de ilyenkor jön, a ne visszanézzünk, csak halkan jegyzem meg Orbán vagyontalan Viktorról még szót sem ejtettem, pedig lehetne. Minden napra van egy ügy, esetleg kettő, három is, már régóta nem lehet követni. Nincs olyan "elmúlt nyolc év", ami überelni tudná ezt az elmúlt 7 évet!

Mondjatok nekem egy olyan magyar kormányt, amelyik köztörvényes, Interpol által is körözött bűnözőnek adott volna vízumot az Orbán rezsimen kívül!

Mondjatok nekem egy olyan magyar kormányt, ahol ennyire nyíltan nyúlták volna le a közpénzeket, az Uniós támogatásokat!

Magyarországon emberek élnek havi 22 800,- forintból, Rogánéknak ennyibe kerül csak az ebédjük!

Gondoljon mindenki bele, ha ezt te csinálnád meg, te, aki ott ülsz a monitor másik oldalán, és csak folyamatosan dühöngsz, akkor veled mit tenne a hatóság? Tudod a választ, már nem lenne semmid és sitten ülnél, amíg a műanyag lakat rád nem rozsdásodik!

Szóval a nagy kérdésem az, hogy mikor unjuk már meg tényleg ezt, ami ebben az országban megy?
Mert hiába takarod le a szart, magyar lobogóval, és akár énekelhetsz neki székely vagy magyar himnuszt is, attól még a szar, ott marad, és nem változik át turultojássá.

Azt mondják a közvélemény kutatások, hogy jelenleg a Fidesz a legnépszerűbb párt Magyarországon.
Nem értem.

Nem értem, hogy lehet az a legnépszerűbb párt, amelyik a befolyt adókat, nem az ország épülésére használja, hanem stadionépítésre, várba költözéshez, külhoni magyarok támogatására, választási csaláshoz, meg még egy újabb ház, na, még egy medence, a haveroknak, spanoknak, egy kis pluszjuttatás, egy kis költségtérítés, stb.

Meddig tűrjük el, mi magyarok, nemzetietlenek, nemzetiek, zsidók, cigányok, svábok, románok, szlovákok, stb., hogy egy köztörvényes bűnözőkből álló kormány kiraboljon minket?

Miért nem működik Magyarországon az egyenlő arányú közteherviselés, például miért ugyanannyi a gazdagok adója, is mint a szegényeké? Orbán az összes nyomorult változtatással minket, kisembereket sújt, ránk raknak egyre elviselhetetlenebb terheket, hogy ezt a Matolcsyval megálmodott unortodox gazdaságpolitikát vigyék tovább.

Hát vigyék! De, el innét, rohadtul messze, és maguk is menjenek!

Meddig tűrünk? Mikor lesz az a pont, amikor azt mondjuk, mi a nép, hogy elég! Elég, a kurva anyátok!

Mire várunk? Arra, hogy majd szociálisan eltemessük egymást? Egymás sírjánál mondjuk szép beszédeket? Huuu, emlékeztek milyen jókat írt? Huuu, emlékeztek, hogy tudta kiabálni, hogy Orbán takarodj!

Igen, úgy gondolom, pont itt az ideje, hogy ORBÁN TAKARODJ és vidd az összes haverod!