Éljen és virágozzék az ideiglenesen hazánkban állomásozó Habony Árpád!

Föld S. Péter 2020. január 26. 05:09 2020. jan. 26. 05:09

Bakondi György, a honi katasztrófavédelem feje még erőlködik időnként, és amennyire erejéből telik, ijesztgeti a magyarokat, de már látható, hogy a migránsozásnak lőttek. A téma kifújt, és Sorosról sem lehet már túl sok bőrt lehúzni. Ezért kellett hazavezényelni és újra magyar földön hadrendbe állítani Habony Árpádot, mert a Fideszben felismerték, hogy a gyűlölködés megszokott formái már senkit sem hoztak lázba. Nem is maradtunk sokáig ellenség nélkül, a migránsok helyett lettek a romák és az elítéltek. Jogállam, neked annyi. Ám mielőtt végleges és fájdalmas búcsút vennénk a migránsoktól, emlékezzünk rájuk szeretettel, nem utolsósorban az utókor okulására és épülésére.

Nemcsak az volt a baj a migránsozással, hogy megmérgezte a lelkeket, és a legijesztőbb emberi tulajdonságra, a mérhetetlen butaságra épített. 2015-ben, a migránsválság tetőfokán olyan emberek is voltak, akik vizet adtak a szomjazóknak, ételt vittek az éheseknek a Keleti pályaudvarra. Ők a kormány kommunikációja szerint gonosz emberek, mert rosszat akarnak a magyaroknak, jelesül azt, hogy szöcskét egyenek és grillezett skorpiót.

Nem azokkal van baj, akik szétlopják az országot, hanem azokkal, akik néhány, még nálunk is szerencsétlenebbnek segítenek. Jó és rossz emberekre osztja fel ez az ítélkezés a magyarokat. Aki a kormányzati kánonnal énekel, jó, aki mást gondol a világról, tisztességről, erkölcsről, az rossz. Aki nem örül annak, hogy egy nagy és gondoskodó állam trónol a feje fölött, élén az örök és megbonthatatlan vezetővel, hazaáruló és idegen hatalmak ügynöke. Az a jó, aki örül annak, ha az állam és annak vezetője nemcsak gondoskodik róla, de gondolkodik is helyette. Megsimogatja a buksiját, ha jó volt, és kokit nyom a fejére, ha rossz.

Magára vessen, aki nem áll be a sorba és nem sodródik a nyájjal. Ezt üzeni a magyaroknak a kormány kommunikációja. Nem mellesleg, ezt célozza az oktatás szándékos lebutítása is. Emlékszünk még, hogy miként kelt ki Lázár János a gimnáziumok ellen, és arra is, hogy Parragh László többször is éltette a bunkóságot. Nem kiművelt, hanem elbutított emberfők kellenek, akik nemcsak azt hiszik el, hogy kötelező lesz szöcskét enni, hanem azt is, hogy nem az egészségügy van romokban, hanem mi betegek rohangálunk minden bajunkkal orvoshoz.

Tessék egészségesnek lenni, vagy odahaza meggyógyulni!
Írók, alkossatok remekműveket!
Hassatok, alkossatok, gyarapíccsatok, és a haza fényre lesz derülve!