Elképesztő gyorsasággal gyűlnek Schmuck Andornál az aláírások

HírKlikk 2019. június 12. 15:41 2019. jún. 12. 15:41

Ha valaki azt képzelte, hogy Schmuck csak trollkodni szállt be az előválasztásba, most bizonyára csalódni fog, ugyanis annak ellenére, hogy a Tisztelet Társasága nem települt ki az utcára - mint a politikai pártok -, fél nap alatt 777 aláírást már össze is gyűjtött. Szerda délelőtt kígyózó sorok álltak az V. kerületi Sas utca 1. szám alatti irodánál.

"Mivel ma kezdtem el gyűjteni az ajánlásokat megtisztelő ez a sok szeretet! Nincs mögöttem párt támogatás így én magam gyűjtöm a támogatást jelentő aláírásokat, az eredmény az első 8 óra után csodálatos"

- írja Schmuck Andor a közösségi oldalán.

A Tisztelet Társaságának ügyvivője posztjában hangsúlyozza:

"Remélem ezeket az ajánlásokat, be se kell nyújtanom, mert a három kolléga (Kálmán Olga, Karácsony Gergely, és Kerpel-Fronius Gábor) megteszik a nyilatkozatot, hogy nem kívánnak hozzányúlni a szépkorúakat megillető utazási és egyéb kedvezményhez és ennek fedezetére megválasztásuk esetén is garanciát vállalnak."

Schmuck egy Horn Gyula idézettel zárja a posztját:

"A vesztes utolsó mentsvára, az ellenfél megalázása sértegetése, mi nem vagyunk vesztesek, így nem bánthatunk  és alázhatunk meg senkit."

Forrás: Hírklikk