Elmarad a mai Tóth Csaba-Hadházy Ákos vita

HírKlikk 2021. szeptember 13. 14:27 2021. szept. 13. 14:27

Elmaradni látszik az egyik leginkább várt képviselőjelölti előválasztási összecsapás: ugyanis nem megy el a vitára a Jobbik támogatását is élvező szocialista Tóth Csaba, aki egyébként immár második ciklusban is Zugló országgyűlési képviselője. Rövid videóposztjában jelezte, hogy a vitára készen áll, de Gulyás Mártonhoz nem megy el, sőt, őt fel is jelentette. A Momentum által indított Hadházy Ákost pedig a Zugló TV-ben várja pénteken vitára. A magunk részéről, semleges terepként, felajánljuk a Klikk TV-t e célra.

„...Most betelt a pohár. Gulyás Márton a Karácsony Gergellyel folytatott interjú során olyan kérdésekbe csomagolt vádakat fogalmazott meg a személyemmel kapcsolatban, amelyekért a mai napon nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazásért feljelentettem. A mai napon a stúdióban nem, de a bíróságon valamikor fogunk majd találkozni” – robbantotta a bombát Tóth Csaba a Facebook oldalára feltöltött videójában

Gulyás Márton egyébként a Karácsony Gergellyel készített és múlt pénteken megjelent interjújában az alábbihoz hasonló kérdéseket tett fel a miniszterelnök-jelöltnek: „Ez az egyik olvasata a beágyazodottságának, a másik pedig az, hogy egészen szélsőséges klientúrakört tart fenn, amit mindenféle juttatásokkal tart egyben, tehát nem a politikai elkötelezőség, ami mozgatja az ő klientúráját, hanem az anyagi érdekeltség...”. A főpolgármester, Zugló korábbi polgármestere ezeket rendre megválaszolta.

A Partizán tudatta, hogy a vitát ennek ellenére megtartják, annyi résztvevővel, amennyi megjelenik a helyszínen. Gulyás Márton ott reagál a vádakra.

Tóth Csaba ugyanakkor jelezte, hogy nem a vita elől akar megfutamodni. Mint mondta, számára a vita fontos, „ezért is hívtam már augusztus 25-én vitára a Zugló TV-be Hadházy Ákost. Sajnos, a mai napig egyértelmű választ nem kaptam. Ennek ellenére, pénteken, 17-én, 15 órakor várom, hogy megvitassuk az elképzeléseinket Zuglóról. Én ott leszek” – üzente képviselőjelölt-társának Tóth Csaba. 

Zugló az a körzet, ahol talán a legélesebb vita alakulhat(na) ki a két jelölt között. Hadházy Ákos és a mögötte álló Momentum ugyanis egyre nyíltabban sugallja Tóth Csaba állítólagos korrupciós voltát. 

Hasonló sugallat miatt Tóth Csaba pert nyert a 444 ellen. Mint a Facebook posztjában lehozott bírósági ítélethez írta, a mai napon a bíróság (megjegyzés: első fokon) megállapította, hogy a 444 a személyével kapcsolatban valótlanságokat állított, s helyreigazításra kötelezte a portált. „Ettől kezdve mindenkit feljelentek, aki hazugságaival, alaptalan vádaskodásaival megsérti a becsületemet” – jelezte, majd két óra múlva megjelent a fenti videó, amelyben jelezte, hogy feljelentette Gulyás Mártont.

Forrás: Hírklikk