Előkerült Juhász Péter, a belvárosban lenne polgármesterjelölt

HírKlikk 2023. november 25. 10:20 2023. nov. 25. 10:20

Egyelőre annyit tudni, hogy a fideszes Szentgyörgyvölgyi Péternek két kihívója biztos van, Kovács Alex Gábor és a momentumos Kerpel-Fronius Gábor.

Polgármesterjelöltként indulhat az V. kerületben az Együtt volt elnöke, Juhász Péter – értesült a hvg.hu.  Az információt Juhász  sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a lapnak.

Juhász Péter éppen 10 éve próbálkozott először a belvárosi polgármesteri poszt megszerzésével. Akkor, 2014-ben Szentgyörgyvölgyi Péter (Fidesz-KDNP) a voksok 54 százalékával lett polgármester. Juhász kompenzációs listáról azonban bejutott a kerületi képviselő-testületbe és önkormányzati képviselő lett.

Juhász azzal szerzett ismertséget a közéletben, hogy elszántan igyekezett feltárni az V. kerületet 2006-2014 között irányító Rogán Antal és az önkormányzat gazdasági-politikai ügyeit. De azzal is, hogy 2010 után számos, több tízezres tüntetést szervezett az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért Facebook-csoporttal, később egyesülettel.

Forrás: hvg.hu


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom