Eltűnt Tiborcz István brüsszeli pályázata

HírKlikk 2018. november 9. 13:42 2018. nov. 9. 13:42

Rejtélyes körülmények között eltűnt a kormányzati pályázati portál nyilvántartásából az a tájékoztató, amely Orbán Viktor miniszterelnök vejének egyik nagy értékű európai uniós pályázatának adatait tartalmazta - írja a 24.hu.

A nyertes uniós pályázatokat számon tartó kormányzati portálról (palyazat.gov.hu) nyom nélkül eltűnt Tiborcz István egy tavaly júniusi nyertes pályázata, helyette megjelent egy idén áprilisi. A kormányfő veje a tavalyi összeget egy Csabdi településen tervezett ökológiai gazdálkodásra nyerte el magánszemélyként, az idei majdnem 116 millió forintot pedig ugyanerre, de most már Budapesten.

Most azonban az európai unió vidékfejlesztési programjából elnyert támogatás adatai úgy tűntek el a Miniszterelnökség által felügyelt kormányzati portálról, mintha soha nem is léteztek volna.

Az esettel kapcsolatban a 24.hu megkereste a kormányzati pályázati portált felügyelő Miniszterelnökséget, azonban érdemi választ nem kaptak.

Tiborcz István egyébként mostanában nagyon szerencsés, a napokban derült ki, hogy nem nyomoznak tovább a magyar hatóságok Elios-ügyben.