Etikai vizsgálat vár a Gyurcsányt bíráló DK-alapítóra

HírKlikk 2024. június 30. 19:00 2024. jún. 30. 19:00

Leel-Őssy Gábor, a DK alapító tagja, a június 9-i önkormányzati választási eredmény óta többször is bírálta Gyurcsány Ferencet a DK-elnökét a Facebookon. Leel-Őssy vasárnap délelőtt arról posztolt, hogy etikai „hóhérolás” elé néz, de azt írta: fenntartja, hogy szerinte Gyurcsány Ferencnek vissza kellene vonulnia.

„Tisztelt Elnök úr! Kedves Feri! Ragaszkodom ahhoz, hogy ott legyél az általad el-, és megrendelt etikai bizottsági hóhéroláson. Várom, hogy rámutass, melyik mondatom, szavam, vagy betűm nem volt igaz? Ugyanis, Tisztelt Elnök úr, én az igazat mondtam, írtam. Én igazat mondtam, írtam. Reggel, délben, este...” – írja posztjában.

Leel-Őssy először június 10-én ment neki Gyurcsánynak, akkor azt írta a választások eredményéről: „büntetésünk jogos és megérdemelt”. Egy másik posztjában Gyurcsányt Napoleonhoz hasonlította, és azt írta, a DK elnökének Kötcsére kellene visszavonulnia, mert a párt Waterloohoz hasonló vereséget szenvedett a választásokon, , 

 



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom