Ferenc pápa bűnben él: Krisztust tekinti tanítójának, és nem Orbánt

Föld S. Péter 2019. július 16. 08:32 2019. júl. 16. 08:32

A világon a legüldözöttebb vallás a kereszténység. El kell hinnünk ezt a véleményt, autentikus helyről hallottuk, Orbán Viktor mondta, aki igazi keresztény ember. Legutóbb az amerikai Függetlenség Napja alkalmából rendezett nagy fogadáson nyilvánult meg keresztény-ügyben a miniszterelnök, ahol, nem mellesleg, nem kisebb világsztár, mint személyesen Paul Anka bazsevált a nagyhatalmú ember fülébe. Orbán szerint Trump hatalomra jutásával végre átfedés mutatkozik Amerika és Magyarország értékei között. A magyar miniszterelnök ezt azzal indokolta, hogy „egyikünk sem hajlandó elfogadni a modern politika képmutatását, amely figyelmen kívül hagyja a tényt, hogy a kereszténység globálisan a legüldözöttebb vallás”.

Ha akarnánk, sem tudnánk vitatkozni Orbán megállapításával, különösen egy olyan országban, ahol még a katolikus egyház első emberét, Ferenc pápát sem kímélik. Ezzel szemben emlékeztetnénk arra, hogy a Fidesz ötös számú szócsöve liberális marhának nevezte Ferenc pápát. Ferenc pápa ugyanis bűnben él, mert Krisztust tekinti tanítójának, és nem Orbán Viktort. Nemet mond a gyűlöletre, a kirekesztésre, a lopásra és a hazudozásra.

Első gondolatunk akkor az volt, hogy fel kellene háborodnunk az ötös számú szócső miatt, követelni, hogy a Fidesz határolódjon el tőle, legyen, zárja ki a tagjai közül, és sóval hintse be a helyét. De nem háborodunk föl, és nem is fogunk, mert az ötös számú szócső, aki legújabban a melegeket cseszteti homofób üzeneteivel, nem ér annyit, hogy miatta akár csak egy kicsit is rosszkedvűek legyünk. Háborodjanak fel azok, akiknek hivatalból ez lenne a dolguk. Elsősorban a katolikus egyház, Erdő Péter bíborossal az élen, valamint a Fidesz Szentfazék tagozatának Ájtatos Manó frakciója, röviden a KDNP. Érezze magát megbántva az ötös számú szócső miatt a sok, magát kereszténynek és konzervatívnak hazudó ember és szervezet.

Ilyen persze nem lesz, ezek a szentéletű urak soha nem fognak felháborodni azon, amit az ötös számú szócső mond. Ő ugyanis azt mondja, amit Orbán is mondana, ha megengedhetné magának, hogy olyan vállalhatatlan dolgokat mondjon, mint az ötös számú szócső.

Magyarországon tényleg a valódi kereszténység a legüldözöttebb vallás, de juszt sem fogunk felháborodni, amiért az ötös számú szócső liberális marhának nevezte a pápát.