Figyelmeztet a polgármester: Újabb közlekedési káosz várható

HírKlikk 2019. november 13. 10:45 2019. nov. 13. 10:45

A Puskás Ferenc Stadion pénteki nyitórendezvényével kapcsolatban tartott tájékoztatót Horváth Csaba, Zugló polgármestere - írja a kerület oldala.

Horváth Csaba elmondta, már a Puskás Ferenc stadion kivitelezése során jelezték a beruházó felé, hogy a létesítmény nagyságához és várható látogatottságához képest nagyon kevés parkoló épült: 500 férőhely a 68 ezres nézőszámra.

A polgármester azt kéri, hogy mindenki kizárólag közösségi közlekedéssel érkezzen a megnyitóra, illetve az azt követő mérkőzésre, mert a stadion környéke péntek 15 órától éjfélig hermetikusan le lesz zárva. Ez azt jelenti, hogy még az ott lakók sem tudnak majd ki- vagy behajtani a lezárt területre - olvasható a zuglo.hu-n

A 68 ezres nézősereg oda- és visszaszállítását a BKV sűrített járatokkal fogja biztosítani. A polgármester tájékoztatása szerint a Kerepesi út - Dózsa György út - Thököly út - Hungária körút által határolt területen belül a gyalogos forgalmat nem gátolják majd, a nézőknek mindössze az ilyen szokásos biztonsági ellenőrzésekre kell majd számítaniuk.

Forrás: Hírklikk