Filmsztár is lehetne a Viszkis Amerikában – ha beengednék az országba

HírKlikk 2024. október 12. 18:40 2024. okt. 12. 18:40

A Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila nemrég egy Észak-Amerikában nagy népszerűségnek örvendő podcast vendége volt, amit immáron közel 130 millión hallgattak meg. A készítőknek pedig annyira megtetszett az egykori bankrabló élete, hogy Magyarország után Amerikában is szeretnének filmet készíteni róla.

– A producer már háromszor járt nálunk, a szerződést is aláírtuk, és megvette a jogokat – mondta a Blikknek Ambrus. – Elkezdte az előkészületeket, és a terv, hogy a Netflixre vagy akár a mozikba készül a film. Az még egyelőre kérdéses, hol fogatják le, de én Amerikában nem fogok tudni kimenni a priuszom miatt, valószínűleg meghívó levéllel sem. Ha olyan helyre utazom, ami nem uniós ország, ott is mindig a piros zónába kerülök, félreállítanak és alaposan átvizsgálnak.

A Viszkis a kerámiázás és a Szentendrén működő boltja mellett immáron abban az óvodában is dolgozik, ahova két gyermeke jár. – Az ottani óvó néniknek már tartottam korábban korongozást csapatépítőként, most pedig felkértek, hogy az ötéves gyerekeknek is csináljak. Társadalmi munkában végzem, így nem jár érte fizetség, de örömmel csinálom, és a gyerekek is élvezik – nyilatkozta a lapnak a Viszkis.

Forrás: Blikk


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom