Forró lehet Győrött a választások előestéje

HírKlikk 2019. október 9. 20:43 2019. okt. 9. 20:43

A Tüntetés Borkai Zsolt és a maffiakormányzás ellen című rendezvényre hívja a győrieket az ellenzék október 12-én, szombaton.

Október 12-én szombaton délután ötre szervezett közös tüntetést az ellenzék a győri Városháza elé. Az eseményt a Momentum egyik önkormányzati képviselőjelöltje, Hegyi Szabolcs jelentette be a hatóságoknál.

A tüntetés Facebook-oldalán egyelőre ez olvasható:

„Az elmúlt napokban látott napvilágot, hogy Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármester és maffiaköre mire költi az adófizetőktől ellopott korrupciós pénzt: yachton tartott szexpartikra. Az ügyet nyilvánosságra hozó blog arról ír, hogy Borkai yachtos bulijára a polgármesterként tett szívességek ellentételezéseként kerülhetett sor. A sajtó azóta azt is kiderítette, hogyan hálózta be egész Győrt Borkai és néhány hozzá köthető ügyvéd, hogyan lopnak ki évente milliárdokat a győriek zsebéből. Nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy néhány fideszes teljesen kifossza a várost. Felelniük kell.

Borkai Zsolt ügye azt is megmutatja, mit jelent valójában Orbán Viktor ’keresztény szabadsága’: azt, hogy a Fidesz vezetőinek mindent szabad.

Ezeknek a korrupciós partiknak fogunk véget vetni október 13-án. Átláthatóságot és számonkérhetőséget hozunk az önkormányzati munkába, Győrben és az egész országban.”

A felszólalók személyéről a későbbiekben informálják az érdeklődőket.