Gajdics szerint ne pattogjanak a szakszervezetek, mert a kínaiak ájulásig dolgoznak

HírKlikk 2018. december 12. 13:14 2018. dec. 12. 13:14

Gajdics Ottó a saját lapjában vette védelmébe a rabszolgatörvényt. A Magyar Idők főszerkesztője lényegében a rabszolgaként dolgoztatott kínaiak munkamorálját tekinti irányadónak.

Gajdics erős mondatai: 

"Legendák keringenek a hazánkban dolgozó kínaiakról, akik a napi 10-12 óra munka után felkucorodnak a hokedlira, hogy tanuljanak valami hasznosat, amivel előbbre vihetik sorsukat."

"Azért választják a kényelmetlen testtartást, hogy amennyiben a fáradságtól elaludnának, lehuppanva a földre azonnal felébredjenek. Reggel pedig indulnak újra dolgozni."

"Nagyobb baj az, hogy az álbaloldali, Orbán-fóbiás pártkatonáktól szabadulni nem tudó szakszervezetek nemes egyszerűséggel átverik egyre fogyatkozó tagságukat."

"Ám a szakszervezetek mozgolódása tulajdonképpen még érthető. Mikor mutassák magukat a pályán, akár balfácán módjára is, ha nem a munka világát érintő kérdések parlamenti vitájakor?"

"Most azt hiszik szerencsétlenek, hogy találtak egy rést a kormánypártok pajzsán, amibe befurakodva végre megállíthatják támogatottságuk vészes fogyatkozását."

"Szorítják ezt a valamit, nyakukon kidagadnak az erek, és nem engedik akkor sem, ha viselkedésük inkább röhejes már, mint félelmetes."

Forrás: Hírklikk