Gödön éjszaka is hangzavart okoz az akkumulátorgyár

HírKlikk 2023. január 25. 17:35 2023. jan. 25. 17:35

Furcsa zajokra, éjjeli lármára panaszkodnak a gödi lakosok. Az akkumulátorgyár teljes erővel működik, a polgárok egyébként is félnek egy esetleges katasztrófától, de most már a zajterhelés is elviselhetetlen

Az RTL Klub Reggeli című műsorában egy gödi lakos panaszkodott arról, hogy a település szélén működő gyár éjjelente nem hagyja aludni az embereket. Pálfai Péter elmondta, hogy a gyerekek sem tudnak pihenni éjszaka, van, aki ezért nem tud reggel elmenni iskolába, a felnőttek fáradtan járnak be dolgozni – írja a Blikk a beszélgetés alapján. „Van egy állandó zaj, ami valószínűleg a vízberendezés zaja, és van egy folyamatosan pulzáló zaj, ami viszont nagyon komoly. Ezt általában olyan éjjel fél 12 körül kezdik el hallani” – tette hozzá

Kiderült, a polgármesternek semmiféle hatása nincs a gyárra, a lakosságnak nincs beleszólása a helyzetbe, hiszen Göd különleges gazdasági övezet lett.

Közben magánúton zajmérésre is sor került. A szakértők jóval magasabb értéket mértek a megengedett decibelnél.

Annyi információt kaptak, ha bármi történik, bújjanak el a lakás legkisebb helyiségébe, és dugjanak be minden nyílást, így várják meg a mentőegységeket.

Forrás: RTL


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom