Gulyás Gergely kampányolt egy kicsit a nemzeti konzultáció mellett

HírKlikk 2023. november 25. 15:53 2023. nov. 25. 15:53

Ha ismerjük az emberek véleményét, akkor az a kormányzati álláspontnak is támogatást, támogatottságot jelent Magyarországon és a belpolitikában, de Brüsszelben, az Európai Unióban is - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Fidesz Facebook-oldalán megosztott videójában.

Gulyás Gergely elmondta, "számtalan fontos vitánk van: látjuk azt, hogy újra a déli határon milyen válsághelyzet van. Látjuk, hogy a gazdaságpolitika szuverenitását, önállóságát is meg kell védeni. Szerintünk a rezsicsökkentést meg kell tartani jelenlegi formájában" - fogalmazott.

Hozzátette, biztosak abban, hogy az ország számára is fontos, hogy ma Magyarországon kell a legalacsonyabb díjat fizetni a villanyért és a gázért. Azt is nagyon fontosnak nevezte, hogy az "ukrán-orosz háborúban elfoglalt magyar álláspontról" is mindenki elmondhassa a véleményét.

Gulyás Gergely hangsúlyozta, mindenkinek lehetősége van elmondani a véleményét e kérdésekben, ha kitölti a nemzeti konzultációt.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom