Gyurcsány szerint Magyar Péter ajánlata egy slim-fit Orbán–Fidesz-világ

HírKlikk 2024. június 27. 06:30 2024. jún. 27. 06:30

Gyurcsány Ferenc az Index Konkrétan Rónai Egonnal című műsorában reagált a visszavonulásáról szóló hírekre és kritikusairól, Orbán Viktor miniszterelnökről és Magyar Péterről, a Tisza Párt alelnökéről is kifejtette a véleményét.

A Demokratikus Koalíció elnöke Rónai Egon műsorában azt mondta, hogy akik az ellenzék részéről  kritizálták, azok mögött még párt sincs érdemben. A DK választáson elért eredményéről sok konzultációt tartottak, végül arra jutottak, hogy az elnökség marad. Véleménye szerint a haza legyen büszke rá, hogy ilyen párt létezik, mint a DK, attól függetlenül, hogy háromszáz vagy kétmillió ember támogatja.

Gyurcsány Ferenc Tisza Párt választási sikeréről is beszél a műsorban. Szerinte a Magyar Péter-jelenség háttere, hogy az ellenzéki választók egy jelentős része mást akar. Orbán Viktor és Magyar Péter között valójában egyetlen egy különbség van, hogy a slim-fit jobban áll Magyar Péternek, mint Orbán Viktornak – jelentette ki a DK elnöke, aki szerint a Tisza Párt ajánlata egy slim-fit Orbán–Fidesz-világ.

Magyar Pétert személyében és erkölcsileg is alkalmatlan tartja. Mint mondta, a Tisza Párt alelnöke még egy minisztériumi osztályt sem vezetett, az ország 30 százaléka pedig rábízná a hazáját. 

Gyurcsány Ferenc a főbűnösnek Orbán Viktort tartja, mivel szerinte a miniszterelnök mérgezte meg az országot. 

Forrás: Index


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom