Házmesterterror Erzsébetvárosban

Puzsér Róbert 2020. július 12. 16:58 2020. júl. 12. 16:58

A legjobb, ami Budapesttel az elmúlt harminc évben történt, az a bulinegyed.

A Demszky Gábor vezetése alatt tengődő főváros húgyos, szennyes utcáinak foghíjtelkein kihajtottak a szabadság és a kultúra apró szigetei: a romkocsmák. Nem kellett hozzájuk állami támogatás, senki sem költött milliárdokat közpénzből – fantáziából, tettvágyból és kisvállalkozások kockázatából európai hírű és nívójú vígalmi negyed született.

Erre épült rá az Airbnb szolgáltatása, mely további tízezreknek biztosított megélhetést, Budapestet pedig Európa egyik legvonzóbb turisztikai célpontjává tette. A mérleget nagy fordulatszámon pörgő GDP, tetemes mennyiségű adó s persze néhány nagyon kellemetlen járulékos veszteség képezte: megnőttek az albérletárak, az utcákon nagyobb lett a zaj, és több lett a hulladék, melyek megnehezítik az ott élők életét. Az óriási adóbevételből mégsem épültek állami bérlakások, utcai vécék, semmilyen program nem indult, amely javíthatta volna az ott élők körülményeit.

Most a szabadságpárti DK-s polgármester és a talán még szabadságpártibb momentumos alpolgármester populista csendrendeletükkel készen állnak a káposztát és a kecskét egyaránt felfalni, hogy a bulizókkal szemben ellenséges helyi nyugdíjasok rendpárti dühe mielőbb kielégüljön, s ezért a magasságos hivatalnak legyenek hálásak. Ki kezeli úgy a körömgombát, hogy tőből levágja a saját lábát?Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom