Helyettünk készít összefoglalót üzeneteinkből a mesterséges intelligencia 

HírKlikk 2024. április 14. 11:45 2024. ápr. 14. 11:45

A Viber új funkciója akár 100 olvasatlan üzenetből is képes összefoglalót készíteni a felhasználók számára. 

A mesterséges intelligencia-alapú fejlesztések elképesztő térhódítása most megérkezett a különféle csevegő alkalmazásokban is. A Viber ugyanis egy, az OpenAI-val közös együttműködés keretein belül bevezetett egy teljesen új funkciót – olyat, amilyet a nagyobb chat appok közül egyelőre még egyben sem lehet találni, írja az Index.

Az újítás lényege, hogy a Viber a mesterséges intelligenciának köszönhetően, a jövőben képes lesz visszamenőleg összefoglalni  csoportos beszélgetések tartalmát, akár száz üzenet esetében is.  

Ez úgy történik majd, hogy a felhasználó – egy olvasatlan üzeneteket tartalmazó csoportbeszélgetésbe történő belépés után – kap egy üzenetet arról, hogy a Viber képes röviden, pontokba szedve összesíteni, hogy az illető miről maradt le, így nem kell hosszú perceken keresztül visszaolvasnia a történéseket.

Fontos megjegyezni, hogy a funkció működéséhez elengedhetetlen, hogy a mesterséges intelligencia értelmezze a beszélgetésben leírtakat, így az érzékenyebb adatok védelme érdekében természetesen le is tilthatja a fejlesztést.

A funkciót fokozatosan vezetik be az Egyesült Államok, a Fülöp-szigetek, Ukrajna, Japán, Bulgária és Lengyelország felhasználói számára, és hamarosan további országokban is megjelenik. A szolgáltatás iOS és Android rendszereken egyaránt elérhető, több mint 50 nyelven.

Forrás: Index


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom