Hollik kiborult, mert a baloldal megtámadta a nemzeti konzultációt

HírKlikk 2020. május 30. 12:19 2020. máj. 30. 12:19

A baloldal rögtön megtámadta a nemzeti konzultációt – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton, a párt Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Hollik István azt mondta: a nemzeti konzultáció olyan jól bevált eszköz, amellyel a magyar emberek dönthetnek az életüket befolyásoló kérdésekről. Ha valami, akkor a járvány és a járvány által okozott gazdasági válsághelyzet egyértelműen indokolja, hogy megkérdezzük a magyar embereket a saját jövőjüket illetően – tette hozzá.

„Ennek ellenére, a baloldal rögtön megtámadta a nemzeti konzultációt. Ezen nem csodálkozunk, hiszen eddig mindig támadták, ha ki akartuk kérni az emberek véleményét az őket érintő jelentősebb ügyekről. Ez egyenes következménye a politikájuknak" – fogalmazott.

Nem szabad elfelejteni, hogy a baloldali kormány 2009-ben úgy kezelte a válságot, hogy újabb és újabb terheket rakott az emberek vállára és még csak meg sem kérdezte őket erről – hangsúlyozta.

„A baloldallal szemben, viszont mi úgy akarjuk a járvány okozta gazdasági válsághelyzetet leküzdeni, hogy segítünk az embereknek és megkérdezzük őket. Mi ezért továbbra is arra biztatunk mindenkit, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban" – fogalmazott Hollik István.