Ismert politikussal bulizott Kelemen Anna - fotók

Márkus 2020. február 5. 07:24 2020. feb. 5. 07:24

Kelemen Annától nem áll távol a közélet. 2018-ban például azt ígérte, hogy akik elmennek szavazni, azok között kisorsolja, kivel tölt el egy kellemes vacsorát.

„Imádok táncolni és az Azonnali Brexit buliján tök jó érvek, ellenérvek hangoztak el a vitán különböző nézőpontokból. Ungár Péter már csak hab a tortán" – írta Facebook-oldalán Kelemen Anna egy olyan fényképet kommentálva, amelyen ő és az LMP politikusa szemmel láthatóan vidám hangulatban szórakozik.

Hogy a jelenlévők az Egyesült Királyság EU-tagságának megszűnését ünnepelték vagy valami más oka volt a mulatozásnak, a posztból nem derül ki. 

Nem tudni, hogy Kelemen Anna és Ungár Péter között milyen kapcsolat van, de egy másik posztjában politikai mentorának nevezi a képviselőt.

Kelemen Annától mindenesetre nem áll távol a közélet, a felnőttfilmekben és fizetős társkereső oldalakon feltűnő hölgy például 2018-ban a választások előtt azt ígérte, hogy aki elmegy szavazni, azok között kisorsolja, kivel tölt el egy kellemes vacsorát. Annácska nagy reményeket fűzött a randevúhoz: "az ellenzék impotens, a nyertes remélem nem".