ISZOMM: egyre több a szappan a csúszdán

HírKlikk 2024. október 1. 12:30 2024. okt. 1. 12:30

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (ISZOMM) elképedve tapasztalja, ahogy a magyar kormány, továbbá hivatásos, valamint kreált ellenzéke végeláthatatlan szócsatákat vív szimbolikus kérdésekről, miközben az országunk lakóinak megélhetési helyzete folyamatosan romlik, sőt, a legszegényebbeknél egyenesen zuhan.

Természetesen fontos, ha egy politikai igazgató lerántja a leplet a kormánypárt gyávaságáról, az is, ha volt szeretők jellemzik a politikai üstökösöket, azonban ezekért semmit nem lehet  kapni az üzletekben, s nem lesz olcsóbb a rezsi sem.

Ezenközben történelmi mélyponton van a gyermekszületések száma, s ugyanúgy az épülő lakásoké, különösen Budapesten. Az elmúlt években elszenvedett reáljövedelem-csökkenés  folytatódik, s reménytelennek látszik a folyamat visszafordulása. A magyar ipari teljesítmény szintén zuhanórepülésbe fogott, különösen a kormány által zászlóshajónak gondolt jármű- és akkumulátorgyártás –  fogalmaz a Szanyi Tibor elnök által jegyzett közlemény.

A párt szerint a bajt jól jelzi, hogy a kormány rendszeresen nyúl az adatok megműtésének eszközéhez, leginkább a jövedelmi statisztikák terén. A konszolidáltabb körülmények között dolgozók keresetének figyelembevétele szinte semmit nem mond a többségben lévő kis-foglalkoztatottak drámai helyzetéhez képest, és ordító ellentmondást takar a nyugdíjak elképesztő leszakadása. 

Az ISZOMM felhívja a vastag állami apanázsból politizáló pártokat, hogy a ‘mikronpéniszeik’ kölcsönös méricskélése helyett a magyar nép kétségbeejtő jólléti helyzetére is áldozzanak egy kicsit az idejükből, s lehetőleg nem csak a távoli jövőbe tekintve, hanem itt és most!



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom