Itt a fordulat: cáfolja Kerpel-Fronius, hogy indul a polgármesterségért Zuglóban

HírKlikk 2023. szeptember 4. 19:03 2023. szept. 4. 19:03

Nem indulok Zuglóban – szögezte le Kerpel-Fronius Gábor a Klikk TV Puccs című műsorában. Lampé Ágnes arról kérdezte, igazak-e azok azok a sajtóhírek, miszerint a momentumos politikus polgármesterjelöltként indulna a XIV. kerületben 2024-ben. A főpolgármester-helyettes azt ugyan elismerte, hogy felmerült ennek lehetősége, de a lehetőséget végül személyesen ő maga vetette el.

Csak pletyka volt – tette hozzá a főpolgármester-helyettes, ugyanakkor hozzátette, hogy fel fognak szólalni, ha úgy látják, hogy egy önkormányzatnál lehetne jobb is a városvezetés.

Előkerült az is, hogy Karácsony Gergely már bejelentette: újrázna a főpolgármesteri címért. A Momentum támogatja a Karácsonyt a kampányban– jelentette ki Kerpel-Fronius, aki szerint nagyon jó volt eddig köztük az együttműködés, és Karácsony városvíziója nagyon közel áll a Momentum 2.0-ás programjához.

Az EP-választással kapcsolatban elmondta, hogy a Momentum önállóan indul, ezen a választáson minden párt megmérettetheti magát – tette hozzá. Az önkormányzati választásokon pedig szerinte folytatni kell a működő együttműködéseket, amik jónak és hatékonynak bizonyultak. A kétféle kampánynak az összehangolását egy megoldandó feladatnak tekinti.

További részletek a Puccs keddi adásában láthatóak a Klikk TV-n és a YouTube-on.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom