Itt tart a magyar jobboldal: filléres, bazári lájkvadászat szentségeskedéssel

Puzsér Róbert 2019. október 27. 09:11 2019. okt. 27. 09:11

Én ilyen ízléstelen, álszent celebkedést politikustól még soha nem láttam. A médiapolitizálás kenetteljes pillanatában a trollface az ájtatosság hazug pózát ölti fel. Itt tart ma a magyar jobboldal: filléres, bazári lájkvadászat szentségeskedéssel és egótrénerrel hitelesítve.

A népnemzeti kurzus elitje nemtelen versengésben múlja alul önmagát: Borkai Zsolt szexparti-videója igazán mélyre tette a lécet, de a keresztény szabadság védelmezője ezalatt is átfér.

Várom a melegpornót, amelyen a Rogán Tóni meg a Habony Árpi kokaint szippant fel Kövér Laci bácsi és Németh Sziszi bácsi seggéről, ez esetben ugyanis nem marad más választása az ország leggazdagabb és leghatalmasabb emberének, mint keresztény reality-t indítani, mely feltárja, hogy ő nap mint nap árva gyermekek lábát mossa a szegénysoron, amit kizárólag a napi imádságnak és a déli határ védelmének idejére függeszt fel.

Szolgálatát soha nem egyedül, s nem is romlott szolgáinak élén, hanem csakis a legragyogóbb hazai és nemzetközi sztárok körében hajtja végre. A limuzin ajtajától a határkerítésig vörös szőnyeg vezet.

Forrás: Facebook