Jászberényben, Szekszárdon és Komlón mutassuk meg újra, hogy elég volt a Fidesz hatalmából!

Tóth Bertalan 2019. november 9. 14:47 2019. nov. 9. 14:47

Jászberényben, Szekszárdon és Komlón - legalább részben - megismétlik az önkormányzati választást vasárnap. Közel harmincezer választó mondhat ismét véleményt a Fidesz uram-bátyám világáról, és erősítheti a szabadság térhódítását az októberi áttörés után. Ne feledjük: szabad városokon és falvakon keresztül vezet az út a szabad Magyarországhoz!

A jászberényiek holnap bizonyíthatják, hogy az ellenzéki szövetség, a Közösen Jászberényért Egyesület polgármesterjelöltje, Budai Lóránt nem hiába nyerte el a bizalmukat októberben, s hogy nem ijeszti meg őket semmilyen kormánypárti fenyegetés. Jászberényben hajrá, Budai Lóránt!

Szekszárdon a már kialakult ellenzéki testületi többség megtartása a tét, az Éljen Szekszárd Egyesület jelöltjeivel. Szekszárdon két választókerület - a 2-es és a 8-as - összesen hét szavazókörében ismétlik meg a képviselő-választást. Szekszárdon tehát hajrá, Csötönyi László, és hajrá, Faragó Zsolt! 

Komló 13. számú szavazókörében Ferenczy Tamás polgármester-jelölt és Hidegkuti Szabolcs a Komló Összeköt Egyesület jelöltjei kérik újra a bizalmat. Hajrá, Ferenczy Tamás! Hajrá, Hidegkuti Szabolcs!

Októberben az összefogás erejével megroppantottuk a Fidesz egyeduralmát. Most vasárnap egy újabb lépést tehetünk. Ehhez mindössze el kell menni szavazni, és az ellenzéki szövetség jelöltjeit támogatni. Mutassuk meg újra, hogy elegünk van a Fidesz uralmából!