Jogi útra terelné az ügyet a Klubrádió

HírKlikk 2020. szeptember 12. 11:25 2020. szept. 12. 11:25

A frekvenciáját elvesztő rádió vezérigazgatója azt üzente a hallgatóknak, hogy csak rajtuk múlik a Klubrádió sorsa.

„Nem ez a körülmény fogja eldönteni a Klubrádió sorsát. Mi eddig is a hallgatóinktól függtünk, ha ők továbbra is követni akarnak minket, és az eddigiekhez hasonlóan adakoznak a működésünkre, akkor ezt követően is szólni fogunk” – mondta az Azonnalinak a Klubrádió vezérigazgatója, Stock Richárd, aki szerint semmi jogalapja nincs a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság pénteki döntésének, aminek következményeként elveszik a rádiótól a frekvenciáját.

Stock úgy látja, hogy az NMHH egyik érve sem vehető komolyan, de ők még csak hivatalos értesítést sem kaptak az esetről, csak a közleményt látták. Szerinte a rádiót politikai ügyek miatt akarják elhallgattatni, de ők tervezik az ügy jogi útra terelését.

A vezérigazgató arra nem akart még válaszolni, netes rádióvá alakul-e a Klubrádió, egyedül annyi tűnik biztosnak, hogy az eddig megszokott módszerekkel újra adományokat fognak gyűjteni a Túlélési Gyakorlat névre hallgató akciójuk keretei közt.

„Ez a gyűjtés arról szól, hogy jövő márciusig tudjon működni a rádió. A következő, márciusi gyűjtésre lehetne befolyással a februári frekvenciavesztés” – mondta Stock, aki szerint a mostani adománygyűjtés még nem a frekvenciavesztésről szól.

Forrás: azonnali.hu