Ki akarták lakoltatni az exrendőrt, leszúrta a háromgyerekes ügyintézőt

HírKlikk 2018. július 12. 12:24 2018. júl. 12. 12:24

Ki akarták lakoltatni, és a gyerekeit is elvesztette volna, ezért szúrta le a gyámügyest egy inárcsi férfi. Késsel rontott be a hivatalba, majd meggyilkolta az ügyintéző családanyát.

 V.-T. Andreát mindenki szerette. A háromgyermekes édesanya a helyiek elmondása szerint a munkáját hihetetlen odaadással, empátiával végezte. A bajba jutott családoknak próbált segíteni, megtalálni a kiutat a nehéz helyzetből.

"Az utóbbi időben Attilán látszott, hogy nagyon ideges. Úgy tudom, egy hipermarketben dolgozott biztonsági őrként. Fizetése azonban nem fedezte a kiadásaikat, plusz még a korábban felhalmozott adósságokat. Az is nyílt titok volt, hogy a házukat árverezik" - mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő utcabeli.

A meggyilkolt asszony lánya, Ramóna, szívszaggató sorokkal emlékezett a Facebookon:

„Édesanyámnak nem volt lehetetlen! Soha nem lesz még egy olyan erős nő, mint az én édesanyám! Mert édesanyám szerette az angyalokat és remélem, most ő is velük van! De édesanyám félt! Mert bántották verbálisan. És édesanyám így is bement dolgozni, szeretettel és türelemmel, rendíthetetlen hittel, hogy egy jobb dolgot vihet ma végbe. ”

Via: Blikk