Kifütyülték Volodimir Zelenszkijt Rod Stewart budapesti koncertjén

HírKlikk 2024. június 23. 11:45 2024. jún. 23. 11:45

A világhírű brit énekes, Rod Stewart nem rejtette véka alá szombati budapesti koncertjén, mit gondol az orosz-ukrán háborúról. Szerinte Vlagyimir Putyint meg kell állítani. A magyar közönség nagy része pfujolással és füttyel fogadta, amikor Rod Stewart az egyik legnagyobb slágerét Ukrajnának és az elnökének ajánlotta. 

A koncertről szóló beszámoló szerint az énekes kék és sárgába öltözött, ukrán katonák, elpusztított ukrajnai városok képét mutatta a kivetítőn a koncert alatt. Ekkor lehetett hallani a füttyöt, aztán mintha mi sem történt volna, a következő dalnál már újra ovációban törtek ki a jelenlévők – írta meg a Telexre hivatkozva a Népszava

Nem ez az első eset: június 14-én Lipcsében nagyon hasonló jelenet történt, Rod Stewart, amikor kivetítették az énekes mögé Volodimir Zelenszkij képét a mögötte található nagy képernyőre. Később Rod Stewart azt mondta, támogatja az elnököt és az ukrán népet és ezután is ezt teszi, Vlagyimir Putyint pedig meg kell állítani.

Forrás: Népszava


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom