Nem lehet okuk panaszra Orbán vendégeinek, kilencmilliós ülőgarnitúrán ücsöröghetnek a Karmelita teraszán

HírKlikk 2024. szeptember 17. 10:45 2024. szept. 17. 10:45

Még kényelmesebb körülmények között fogadhatja vendégeit Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban.

Aligha lehet panaszuk Orbán Viktor vendégeinek, ugyanis a miniszterelnök teraszára nettó 8,7 millió forintos értékben vásároltak kültéri ülőgarnitúrát – derül ki az mfor.hu cikkéből.

A portál a Várkapitányság Zrt. nyilvános szerződéseiben bukkant rá a tételre, amit a Pápai Asztalos Kft. készített. A cég alkotta a Szent István terem famunkáit, vagy éppen az Országgyűlés 2014-ben készített üléstermét is. Lényegében minden területen otthonosan mozognak, legyen szó épületasztalosságról, színházi zsöllyeszékről vagy éppen stadionszékről. A termékpaletta is széles: ez a félmilliós tételektől a 3,6 millió forintosig terjed, így vélhetően a legdrágább minőségű került a kormányfő hivatali teraszára, ami kiemelt fontosságú, hisz' dolgozószobájából ide szokta kikísérni külföldi vendégeit.  

A Pápai Asztalos Kft. bevétele tavaly meghaladta az egymilliárd forintot, így mondhatni, aprópénznek számít a Karmelita teraszára leszállított garnitúra. 



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom