Kiutálták a helyiek Zamárdiból a Balaton Sound fesztivált

HírKlikk 2024. október 20. 17:50 2024. okt. 20. 17:50

Immár hivatalossá vált, hogy nem lesz többet Balaton Sound fesztivál Zamárdiban. Csákovics Gyula, a település polgármestere erről a Zamárdi Hírmondó októberi számában beszélt. Az Index felidézte, hogy az idei Balaton Sound volt a 16., azonban ezzel le is járt a szerződése a Balaton-parti település önkormányzatával. Az idei fesztiválon a Balaton Sound látogatószáma átlépte a százezret, így a sikerességre nem lehetett panasz. Az önkormányzat viszont nem volt elragadtatva a fesztivál látogatóitól.

A polgármester szerint a szintén Zamárdiban működő Strand Fesztivál elfogadottabb, és sokkal kevesebb vele a probléma, mint a Balaton Sounddal. A Strand Fesztivál szervezőivel a közeljövőben fognak tárgyalni a továbbiakról – írja az Index.

A településvezető megerősítette, hogy a Balaton Sound helyett nem kívánnak más fesztivált befogadni.  

Korábban már felröppentek olyan pletykák, hogy más Balaton-parti városok szívesen befogadnák a fesztivált, de egyelőre biztos információval még senki nem szolgált.

Forrás: Index


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom