Kovács Zoltán leveri az Európai Uniót

Föld S. Péter 2020. június 12. 06:24 2020. jún. 12. 06:24

Kovács Zoltán államtitkárnak van egy mániája. Vagy nincs neki, de úgy tesz, mintha lenne. Megfelelni akar, de nem kizárt, hogy el is várják tőle. Most az a legújabb, hogy az Európai Unió át akarja íratni a magyar Alkotmányt, mert azt akarja, amit mi, magyarok, nem akarunk.

Az Európai Unió hiába bizonygatja, hogy eszébe nem jutna átíratni az Alaptörvényt, Kovács államtitkár csak hajtogatja a magáét. Az egésznek persze nincs semmi értelme, ezt ő maga is jól tudja, hiszen tanult ember. A Soros György által alapított és finanszírozott CEU-n végzett, jó iskolái voltak, ha valakinek, neki tudnia kell, hogy amit állít, nem igaz.

Kovács államtitkár valójában nem az Európai Uniót, és annak vezetőt győzködi a (vélt) igazáról, kizárólag a Fidesz táborának egyben tartásáról szól ez a történet. Arról, hogy mi, magyarok, mérhetetlenül fasza gyerekek vagyunk, annyira büszkék és megingathatatlanok, mint ide Lacháza. És ha bele akarnak szólni a dolgainkba, akkor meghosszabbítjuk Brüsszelt Bicskéig. Ha meg még akkor is belepofáznak, akkor az egész világot Lovasberényig.

Ha meg nem támadnak bennünket, akkor sincs baj, mert mi akkor is megvédjük magunkat. Félelmet keltünk, migránst kiáltunk, akkor is, amikor nincs, mert azt szeretnénk, hogy az emberek féljenek. Aki fél, az védelemre vágyik, és hová is futna védelemért, naná, hogy oda, ahol az erőt sejti.

Majd a kormány (leánykori nevén: Orbán Viktor) megvéd mindenkit. Senkit nem hagy az út szélén, mert egyetlen magyar sincs egyedül.

Erről szól Kovács államtitkár munkássága, ezért írja megmosolyogtató olvasói leveleit a nagy világlapokba, valamint a twitteres posztjait, amelyeken szintén nagyon jól lehet szórakozni. Az Európai Unió meg mondhat, amit akar, Kovács államtitkár abban bízik, hogy a Fidesz hazai híveit már sikerült annyira lebutítani, hogy csak azt hallják meg, amit ő és társai mondanak.

Kövér László – azért valljuk meg – jobb helyzetben van, mint Kovács államtitkár. A szilaj tekintetű házelnök legalább saját démonaival vív kilátástalan és véget nem érő csatát, szemben Kovács államtitkárral, aki tudja magáról, hogy értelmetlenségeket ír és mond.