Lehet, hogy soha többé nem ír közéleti kommentárt a Karsai Dánielnek Xanaxot ajánló megafonos

HírKlikk 2024. június 16. 12:15 2024. jún. 16. 12:15

 „Az intenzív TikTok élőzés rosszat hozott ki belőlem, nem jó a mentális egészségemre. Ezért most egy jó darabig (talán örökre) visszavonulok a közéleti kommentártól!” – ezt írta szombat esti posztjában Szakács István. A Megafon győri influenszere korábban egy TikTok-élőben szó szerint úgy fogalmazott: „A Karsai Dániel kapja be… Azért, mert az életről egyedül a jóistennek van joga rendelkezni. A Karsai Dániel annyira, annyira izél, tehát hogyha olyan állapotban érzi magát, vegyen be két doboz Xanaxot, azt viszontlátásra”.

Szakács később Facebook-oldalán bocsánatot kért Karsai Dánieltől, és azt írta, végtelenül sajnálja a történteket, és szégyelli magát. Hozzátette: családjukban is volt egy hasonló betegséggel küzdő rokon, akit ő is ápolt, ezért átérzi a betegség szörnyűségét, majd kitartást kívánt Karsainak és családjának – írja a Telex.

A Megafon influenszere később újabb poszttal jelentkezett, ebben megismételte a bocsánatkérést, és elismerte: „hatalmas butaság volt, amit mondtam, sosem szabadott volna, és bárcsak vissza tudnám csinálni, de sajnos ezt már nem tehetem.”

Szakács szerint tettére az sem mentség, hogy egy TikTok-élőben és „sok baloldali provokáció után” írta a bejegyzést. Szakács egyike volt azoknak az influenszereknek, akik részt vettek a Megafon képzésein, és a civil életéből kilépve készített videókat a kormány üzeneteinek közvetítésére. Szakács kormánypárti kötöttségét igazolja, hogy a korábbi köztársasági elnök, Novák Katalin tanácsadójaként működő Skrabski Fruzsina őt tette meg saját Facebook-menedzserének, és úgy jellemezte, mint „kékgalléros influenszer őstehetséget”. Fél éve pedig, egy közös beszélgetésük felvezetőjében egyenesen egyik példaképének nevezte Szakácsot.

Forrás: Telex


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom