Lemaradt Rétvári „népszavaztatásáról”? – Most itt pótolhatja!

HírKlikk 2019. október 24. 10:33 2019. okt. 24. 10:33

A tegnapi nap egyik legmókásabb – egyben a NER-ről elképesztően sokat eláruló – mozzanata volt, amikor a kormány neves képviselője, Rétvári Bence szavazást indított a Facebookon arról, hogy a kedves nagyérdemű szerint „Mit engedhet meg magának egy parlamenti képviselő?” – majd, amikor a számára nem kedves eredmény látszott kibontakozni, gyorsan törölte az egész projektet. Pechére, ugyanis más újraindította helyette. Ez pedig már kétharmadot hozott azoknak, akik szerint Hadházy Ákos jól tette, amit tett. Még mindig szavazhat Ön is!

„Rétvári Bence államtitkár úr úgy gondolta, megszavaztatná, hányan értenek egyet Hadházy Ákossal, amikor egy ’A lónak a f@szát!’ feliratú táblát tartott a magasba Orbán Viktor miniszterelnök úr beszéde alatt. Mikor már a 20 000 válaszadó 67%-a szavazott arra, hogy egyetért, pontosabban ’Ez így rendben van’, sajnos a szavazás valamilyen rejtélyes okból eltűnt a Fideszes képviselő oldaláról” – áll a Fcebookon aktív, sok követővel rendelkező és közügyekben rendre megszólaló Ágoston László művész posztjában.

„A jó cserkész ott segít, ahol tud” alapon Ágoston újraindította a szavazást, s ígéri, bármi is lesz az eredmény egy hétig lehet voksolni. A kérdés (és még a mellékelt kép is) ugyanaz, miként a két lehetséges válasz is: „Ez így rendben van”, vagy „Adja vissza a mandátumát”.

Az Ágoston által újraindított szavazásnál – e sorok írása idején – már négyezer felett állt az „Ez így rendben van” válaszra ikszelők aránya, szemben a mintegy 400 „Adja vissza a mandátumát” szavazattal.

Szépen alakul a kétharmad – s nem a Fidesz javára!

Forrás: Hírklikk