Magyar Péter: a KEHI feljelentést nem tudott tenni, mert nem talált bűncselekményt

HírKlikk 2024. október 2. 19:15 2024. okt. 2. 19:15

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) a Diákhitel Központtal kapcsolatban feljelentést nem tudott tenni, mert nem talált bűncselekményt, de most, három évvel később kiadják a "2021-es, legfelsőbb politikai utasításra, zsarolási céllal készített kormányzati jelentést", hogy "pár napra újra el tudja terelni a propaganda a figyelmet a valóságról" – írta a Tisza Párt elnöke az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében.

Magyar Péter hozzátette "a KEHI elnöke azt hazudja, hogy csak tanácsadást végeztek, miközben a valóság az, hogy miniszterelnöki utasításra szálltak ki anno a Diákhitel Központhoz rendőrökkel a házasságom megromlásakor".

Eközben szerdán leszakadt egy mezőtúri iskola homlokzata, míg múlt héten a Péterfy Sándor Utcai Kórházban szakadt le a plafon, naponta gyullad ki egy mozdony, és már 400 forint felett jár az euró árfolyama, a kormány pedig "épp egy kastélyban ülésezik és árusítja ki a hazánkat és szórja a százmilliárdokat az aljas lejárató propagandájára" – fogalmazott a Tisza Párt elnöke.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom