Magyarországnak tisztességes, jó kormánya van – és még 13 egyéb rémhír

Föld S. Péter 2020. május 14. 10:02 2020. máj. 14. 10:02

A rendőrség eddig 87 eljárást indított rémhírterjesztés, és huszonkettőt közveszéllyel való fenyegetés miatt. A helyzet tehát fokozódik, igaz, nagy fekete autók egyelőre nem jönnek, a hatalom kék-fehér színű kocsikon érkezik. Úgy döntöttünk, mi is beszállunk a buliba, és rémhíreket fogunk terjeszteni. Rémhíreink szabadon felhasználhatók és terjeszthetők. Rögtön itt az első rémhír, remélhetőleg nem lesz bajunk belőle: Magyarországnak tisztességes, jó kormánya van.

A többi 13 rémhírünket itt olvashatják:

Magyarország okos emberek gyülekezete. 

Magyarországon nincs kirekesztés, mi magyarok szolidárisak vagyunk azokkal, akik nálunk is szegényebbek, elesettebbek, üldözöttebbek.

Magyarországon jogrend van: a bűnt nem pártolják, hanem üldözik. 

Magyarországon verseny van, és nem harc, aki másként gondolkodik, nem ellenség, hanem ellenfél.

Magyarország nem egy befelé forduló, önmaga démonaival harcoló, múltjával és jelenével megbékélni nem tudó ország, választott vezetője nem vív hülye, sehova sem vezető, a nemzetnek ártó, ezért hazaáruló szabadságharcot. 

Magyarországon tisztességtelen, korrupt, kizárólag maga, családja és üzletfelei boldogulására gondoló ember nem kerülhet vezető pozícióba.

Magyarországon az adófizetők 100 milliárdjából fenntartott közmédia pártatlan, szakmailag színvonalas, a műsorokat nem pártkatonák, hanem valódi újságírók készítik.

Mi, magyarok nem követeljük a tiszteletet, hanem kiérdemeljük.

Magyarország három legfőbb közjogi méltósága – államfő, miniszterelnök, házelnök – kizárólag a közjó érdekében, a nemzet felemelkedése és gyarapodása érdekében dolgozik.

Magyarországnak olyan vezetője van, akinek eszébe sem jutna, hogy a járvány ürügyén, totális uralomra törjön, és a neki nem tetsző – értsd: ellenzéki vezetésű – településeket tönkre tegye.

Magyarország miniszterelnöke büszke arra, hogy Budapest az ország fővárosa, szereti ezt a várost, s mindent megtesz azért, hogy sikeres legyen.

Magyarországon nem a csókosok és az ügyeskedők boldogulnak, hanem tehetséggel és tisztességes munkával lehet előbbre jutni.

Magyarország ma egy rendes, normális, boldog ország.

 Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom