Márton Roland: Székesfehérváron is összefogott az ellenzék

HírKlikk 2024. április 13. 08:00 2024. ápr. 13. 08:00

Közösen indul az ellenzék az önkormányzati választáson Székesfehérváron.
Márton Roland, a város önkormányzatának szocialista képviselője elmondta, a
Fehérvárért Közösen Egyesület színeiben indulnak a helyhatósági
választásokon.

Létrejött a lokálpatrióta összefogás, így már Székesfehérváron is közösen indul az ellenzék a június 9-i önkormányzati választásokon – jelentette be közösségi oldalán Márton Roland, Székesfehérvár Önkormányzatának ellenzéki szocialista képviselője. 

„Régóta képviseljük, hogy abból a gazdasági potenciálból, amit az itt élő munkavállalók és vállalkozások teljesítménye eredményez, sokkal többre lenne képes a város, ami a közszolgáltatások színvonalát és a fehérváriak életminőségét illeti” – fogalmazott bejegyzésében.

Készek és képesek vagyunk arra:

  • hogy végre rendbe tegyük a város közlekedését: járható utakat, színvonalasabb tömegközlekedést, használhatóbb közlekedést teremtve mindannyiunknak.

  • hogy létrehozzuk Fehérvár ingyenes diagnosztikai központját, ahol egy héten belül hozzá lehet jutni a szükséges diagnosztikai vizsgálatokhoz. A gyorsabb diagnózis gyorsabb gyógyulást és több egészségben eltöltött évet eredményezne városunk polgárainak

- sorolta Márton Roland, majd hozzátette, hiszik, hogy fiatalok nélkül nincs jövő, ezért megfizethető otthonokat teremtenek bérlakások építésével.

Az MSZP-s képviselő egyéni képviselőjelöltként indul a választáson. A közös polgármesterjelöltjük Földi Judit, ő fog ringbe szállni Cser-Palkovics András jelenlegi polgármesterrel.

 

 



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom