Meghalt az Apostol zenekar harsonása

HírKlikk 2024. szeptember 8. 17:50 2024. szept. 8. 17:50

Hosszú betegség után, 82 éves korában meghalt Pete László „Totó”, az Apostol együttes harsonása. Az együttes Facebook-oldalán közölte zenésztársa halálát.

Az együttes frontembere,  Meződi József fájó szívvel emlékezett meg társáról, aki betegségei miatt hosszú ideje kórházról-kórházra járt.

Pete László 1973-ban csatlakozott az Apostolhoz, miután a zenekar eredeti harsonása kilépett az együttesből. Meződi József, az Apostol frontembere a Blikknek arról számolt be, hogy a zenekart nagyon megrázta társuk halála, még úgy is, hogy számítottak rá.

Éppen egy fellépésről jöttünk haza autóval az együttessel, amikor hívtak a szomorú hírrel. Szóhoz sem jutottunk, mindenki csak szomorúan nézett maga elé. Bár sajnos lehetett rá számítani , hiszen már hetek óta egyik kórházból szállították a másikba, erre mégsem lehet felkészülni. Egyidősek voltunk – mondta az énekes. 

Totó helyét az elmúlt időben egy fiatalabb zenész vette át, azonban az Apostol mindenképp szeretne megemlékezni elhunyt zenésztársáról.

 



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom