Megint megszólalt az Ördög ügyvédje – Rogánról most sem ejt szót

HírKlikk 2019. november 8. 15:51 2019. nov. 8. 15:51

Furcsán viselkedik a Borkainak a bukásához vezető úton az első lökéseket megadó, magát az Ördög ügyvédjének nevező – mondjuk úgy – blogger. Ismét jelentkezett a Facebookon – mégpedig ugyanazzal a poszttal, amit pár napja már egyszer feltett, majd a közösségi profilján elérhetetlenné tett.

„Borkai, szégyent hoztál mind a családodra, mind a győriekre, hogy eddig nem mondtál le.
Ismerlek, tudom, hogy csak azért vetted fel a polgármesteri mandátumodat erre a kis időre, hogy megpróbáld eltüntetni a lopásaid nyomait. Azt is tudom, soha nem mondanál le, ha erre a Fidesz vezetői nem kényszerítenének”.

Ez áll a mostani posztjában, ami nem más, mint csupán a két nappal ezelőtti beírásának a megkurtított változata. S hiányzik belőle az akkor még olvasható fenyegetés: „Borkai, az elkövetkező napokban ne hozz döntést, ne vegyél tollat a kezedbe, ne írj alá semmit a lemondásodon kívül!” Ez a felszólítás ma már csak a blogján olvasható, a Facebookon már nem. Ez utóbbin, a korábban működött linken már csak hibaüzenet jön fel.

Egyre több jel mutat tehát arra, hogy azoknak volt igazuk, akik szerint a rejtélyes „bloggernek” semmi más nem volt a tarsolyában, mint az ominózus adriai hajókiruccanásról titokban készített „pornóvideó”. Kérdés, mi a célja a továbbiakban az illetőnek, aki legutóbbi – a megjelenésekor még komolyabbnak tűnt – bejegyzésében Rogán Antal elleni sejtetett bizonyítékokat.

Nem véletlen, hogy a mostani Facebook-poszt alatt megjelent kommentek számonkérőek.

Rogan tonival mizu?” – teszi fel a kérdést az egyik hozzászóló, míg egy másik rámutat: „Ne legyen így, de mintha kicsit kifulladtál volna, szívünk sajog hogy Rogánról még mindig csak egy középszar karikatúra van kint.